Projekti heartbeat ofron në këtë faqe interneti një platforme ku prezantohen shërbime dhe institucione nga e gjithë Shqipëria,

që punojnë me dhe për personat me aftësi të kufizuar të të gjitha moshave.

 

Familja e vogël - Ku mirësia është – Uznovë, Berat

Informacioni i kontaktit:

Personi i kontaktit: Monika Amaranti

Adresa: Kisha Katolike Shën Piu, lagja Uznovë, Berat

Celular: 0693590176

E-Mail: sorellealbania@gmail.com

 

Përshkrim i shkurtër:

Ne jemi një qendër private që financohet nga Kisha katolike në Itali.

Ne punojmë me fëmijë dhe të rritur që janë me aftësi të kufizuara mendore dhe fizike.

Aktiviteti ynë përmban argëtime dhe mësime fillestare, si edhe punëdore të ndryshme.

Ai zhvillohet nga e hëna deri të premten nga ora 9 - 12.