Historia e Princit të çuditshëm
Ishte njëherë një çift mbretëror, të cilit ju lindi edhe djali i tretë, Noah. Kur ka lindur Princi Noah, mbreti tha: "Ai duket pak i çuditshëm." Princi i vogël sillej pak ndryshe nga fëmijët e tjerë. Por, kur Princi i çuditshëm mposhti Kalorësin i zi në mënyrën e tij, i gjithë populli e kuptoi me në fund: Se sa mirë është, që secili është ndryshe.


Këtë histori
ne e prezantojme klasa shkollore, shërbime për fëmijët, etj. Në këtë mënyrë ne mund të bisedojmë me fëmijët (dhe të rriturit) mbi temen: aftësi të kufizuara dhe gjithëpërfshirje.

videon 9-minut
ëshe ju mund të shihni se si e tregojmë ne historinë.
Shikim të k
ëndshëm!

Historinë e Princit të çuditshëm ne e kemi përkëthyer nga gjuha gjermane. Ju mund t´a porosisni librin në gjermanisht në adresën:

http://www.neufeld-verlag.de/de/die-geschichte-von-prinz-seltsam.html

 

Fotot mund t´i porosisni në adresën:

http://www.donbosco-medien.de/die-geschichte-von-prinz-seltsam/t-1/1815