Projekti heartbeat ofron në këtë faqe interneti një platforme ku prezantohen shërbime dhe institucione nga e gjithë Shqipëria,

që punojnë me dhe për personat me aftësi të kufizuar të të gjitha moshave.

 

Qendra "Fara miresie"

Informacioni i kontaktit:

Personi i kontaktit: Vera Molla, Drejtore

Adresa: Rruga e tankeve, prane Stadiumit te Laçit

Celular: 0694029782

E-Mail: Veramolla@gmail.com

facebook: Qendra: "Fara miresie"

 

Përshkrim i shkurtër:

Ne jemi kisha dhe fondacioni "Fjala e Jetes" dhe kemi ngritur kete qëndër. ”Farat e Miresise” eshte qender multifunksionale per t'i ardhur ne ndihme komunitet duke sjelle tek ata shprese per jeten me sherbime te ndryshme duke filluar nga: Fizioterapi per njerzit me aftesi ndryshe. Cdo dite marrin fizioterapi falas rreth 25 deri 30 veta. Vizita nga mjek specialist te ndryshem, duke ushqyer te varferit dhe duke oraganizuar seminare keshillimi per familjen, kurse profesionale per personat ne nevoje, asistence per femijet me aftesi ndryshe, klasa speciale, etj.