Projekti heartbeat ofron në këtë faqe interneti një platforme ku prezantohen shërbime dhe institucione nga e gjithë Shqipëria,

që punojnë me dhe për personat me aftësi të kufizuar të të gjitha moshave.

 

Qendra Jeta e Re, Kashar nga Qendra Stefan

Informacioni i kontaktit:

Personi i Kontaktit: Christy Dakas, Tonet Xhoga

Adresa: Rruga Hoxha Tahsim 1, Tiranë

Celular: 0692033108, 0692028067

E-Mail: cldakas7@aol.com

 

Përshkrim i shkurtër:

Ne jemi një organizatë e krishterë ku Perëndia ka vendosur në zemrën tonë fokusin dhe shërbimin tonë që mund të ndihmojmë fëmije nga mosha 2-16 vjeç me aftësi të kufizuara me probleme të ndryshme. Aktualisht ne kemi fëmije tetra- dhe paraplegjike dhe autike. Qendra është e vendosur në zonën e jashtë Tiranës dhe transporti i tyre bëhet nga ana jonë me një mjet të përshtatshëm për persona me aftësi të kufizuar. Qendra Jeta e Re është një qendër ditore ku fëmijët mund të vine me prindërit ose jo. Fëmijët qëndrojnë nga ora 10:00 deri me 15:00 dhe konsumojnë aty vaktin e drekës. Dëshira jonë është që ti shërbejmë jo vetëm fëmijëve por edhe prindërve duke i dhëne atyre mundësinë për të pasur një kohe të lire për të punuar apo çlodhur. Qendra Jeta e Re gjithashtu zotëron një sërë pajisjesh dhe aparaturash fizioterapie dhe pjese e programit ditor është edhe fizioterapia në grup por edhe individuale. Qendra Jeta e Re ofron shërbimin e saj 4 here në jave nga e hëna në të enjten nga ora 10:00 deri 15:00. Mbështetja kryesore është Fondacioni Kristian Ndërkombëtar alias Qendra Stefan.