Projekti heartbeat ofron në këtë faqe interneti një platforme ku prezantohen shërbime dhe institucione nga e gjithë Shqipëria,

që punojnë me dhe për personat me aftësi të kufizuar të të gjitha moshave.

 

Shoqata Komuniteti "Papa Xhovani XXIII", Shkodër

Informacioni i kontaktit:

Adresa: Rruga Nënë Klelia Merloni, Lagja Mark Lula, Shkodër

Telefon: 0692086327

Celular: 0692086327

E-Mail: cf.vincenzo@apg23.org

 

Përshkrim i shkurtër:

Ne kemi 3 Shtëpi familje në Shkodër, 1 qendër rehabilituese për personat me varësi nga substancat narkotike, bixhozi dhe lojrat e fatit në Nenshat të Shkodrës. Dhe 1 qendër për endacaket në Kombinat të Tiranës.

Grupi me të cilin ne punojmë janë: Fëmije, të rritur, persona me aftësi ndryshe edhe mendore.

Mbështetja kryesore për ne vjen nga Kisha dhe donatore të ndryshëm në Itali.

Shërbimi që ne ofrojmë është Qendër Rezidenciale (Shtëpi-Familje) dhe terapia mund të jetë si individuale dhe në grup.

Shërbimi në Shtëpi - familjet tona është 24- ore, ndërsa në zyrat tona është 5 dite në jave nga ora 8 - 15.