Projekti heartbeat ofron në këtë faqe interneti një platforme ku prezantohen shërbime dhe institucione nga e gjithë Shqipëria,

që punojnë me dhe për personat me aftësi të kufizuar të të gjitha moshave.

 

Shoqata “Opera della Divina Provvidenza Madonnina del Grappa”

Informacioni i kontaktit:

Personi i kontaktit: Fabrizio Nocchi

Adresa: Rruga “Marin Bicikemi” – Shkoder

Telefon: 022242684

Celular: 00355672862161

E-Mail: fabrizionocchi@gmail.com

 

 

Përshkrim i shkurtër:

Eshte qender rezidenciale qe ka filluar aktivitetin e saj ne vitin 1992. Financimet jane te siguruara nga Madonina del grappa ne Firenze - Itali dhe eshte ent i Kishes Katolike.

Shtepia-familje “Facibeni” eshte ne sherbim te 18 personave me aftesi ndryshe te ardhur nga institucionet shteterore dhe familjet ne veshtiresi. Perfituesit e saj jane te moshave te ndryshme te cilat variojne nga 30-60 vjec, femra dhe meshkuj. Kane diagnoza te ndryshme si prapambetje e thelle mendore, skizofreni, epilepsi dhe autizem.

Sherbimet tona jane te tipit shtepi familje dhe objektivi kryesor eshte integrimi i tyre ne shoqeri si te barabarte.

Gjithashtu shoqata ofron sherbim mjekesor nepermjet ambulatorit te kardiopediatrise dhe repartit te fizioterapise.